Reconditionari tapiterii

               VESONTIO ATELIERUL DE MOBILA reconditioneaza orice tip de tapiterii cu o mare varietate de materiale si o diversa gama de culori si modele.

               Reconditionarea tapiteriilor consta in inlocuirea materialului pieselor, inlocuirea arcurilor acolo unde este nevoie, inlocuirea buretelui si reconditionarea lemnului care face parte din componenta pieselor de tapiterie.
88855454
               Pentru orice fel de reconditionare a oricarei piese de tapiterie, este necesara evaluarea acesteia de catre personalul firmei noastre si stabilirea necesarului de materiale pentru reconditionare.
               Deplasarea personalului firmei noastre la locatia dumneavoastra pentru evaluarea pieselor de tapiterie pe care doriti sa le reconditionati este gratuita in Bucuresti, in afara Bucurestiului se percepe o taxa in functie de distanta fata de locatie.
               Dupa evaluarea pieselor de tapiterie pe care doriti sa le reconditionati si stabilirea necesarului de materiale, veti fi contactat in termen de 5 zile lucratoare pentru comunicarea costului reconditionari.

               Reconditionarea tuturor pieselor de tapiterie se face numai in atelierul firmei noastre.
               Aducerea pieselor de tapiterie de la locatia dumneavoastra la atelierul firmei noastre si livrarea pieselor reconditionate de la atelierul firmei noastre la locatia dumneavoastra este gratuita in Bucuresti, in afara Bucurestiului se percepe o taxa in functie de distanta fata de locatie.
               Termenul de executie si livrare pentru reconditionarea pieselor de tapiterie este de 7 – 90 de zile lucratoare in Bucuresti, in afara Bucurestiului termenul de executie si livrare se stabileste in functie de complexitatea lucrari si a distantei fata de locatie.
               Dupa acceptul dumneavoastra de a incepe lucrarea cu firma noastra, trebuie sa ne achitati integral pretul reconditionari sau sa ne achitati un avans de minim 50% din pretul total al reconditionari iar diferenta pana la 100% din pretul total al reconditionari trebuie sa o achitati dupa livrarea pieselor de tapiterie reconditionate.

               Platile catre firma noastra a lucrarilor de reconditionare a tapiteriilor se face prin plata CASH sau prin VIRAMENT BANCAR.