Reconditionari Mobilier

 
               VESONTIO ATELIERUL DE MOBILA reconditioneaza orice tip de mobilier din PAL, MDF, FRONTURI, FURNIR si LEMN MASIV in functie de gradul de deteriorare.

               Reconditionarea mobilierului din PAL, MDF, FRONTURI si FURNIR consta in schimbarea partilor componente deteriorate prin inlocuirea acestora cu unele noi si in schimbarea accesoriilor defecte sau deteriorate cu unele noi.

Mobila Living 14

               Reconditionarea mobilierului din LEMN MASIV consta in schimbarea partilor componente deteriorate cu unele noi daca mobilierul este modular sau in reconditionarea in totalitate a mobilierului daca nu este modular si in schimbarea accesoriilor defecte sau deteriorate cu unele noi.

               Pentru orice fel de reconditionare a mobilierului este necesara evaluarea acestuia de catre personalul firmei noastre si stabilirea necesarului de materiale pentru reconditionare.
               Deplasarea personalului firmei noastre la locatia dumneavoastra pentru evaluarea mobilierului pe care doriti sa il reconditionati este gratuita in Bucuresti, in afara Bucurestiului se percepe o taxa in functie de distanta fata de locatie.
               Dupa evaluarea mobilierului pe care doriti sa il reconditionati si stabilirea necesarului de materiale veti fi contactat de firma noastra in termen de 5 zile lucratoare pentru a va comunica costul reconditionari.

               Reconditionarea mobilierului se face la locatia dumneavoastra daca este necesara, daca nu este necesara reconditionarea mobilierului la locatia dumneavoastra, reconditionarea se face la atelierul firmei noastre.
               In cazul in care reconditionarea mobilierului se face la atelierul firmei noastre, aducerea mobilierului de la locatia dumneavoastra la atelierul firmei noastre si livrarea mobilierului reconditionat de la atelierul firmei noastre la locatia dumneavoastra este gratuita in Bucuresti, in afara Bucurestiului se percepe o taxa in functie de distanta fata de locatie.

               Termenul de executie sau de livrare pentru reconditionarea mobilierului este de 7 – 90 de zile lucratoare in Bucuresti, in afara Bucurestiului termenul de executie sau de livrare se va stabili in functie de complexitatea reconditionari si distanta fata de locatie.
               Dupa acceptul dumneavoastra de a incepe lucrarea cu firma noastra trebuie sa ne achitati integral pretul reconditionari sau sa ne achitati un avans de minim 50% din pretul total al reconditionari, iar diferenta pana la 100% din pretul reconditionari trebuie sa o achitati dupa finalizarea sau livrarea mobilierului reconditionat.

               Platile catre firma noastra a servicilor de reconditionare se fac prin plata CASH sau prin VIRAMENT BANCAR.